Om oss

Langhus Tannklinikk befinner seg på baksiden av Langhussenteret i hjertet av Langhus. – Med gratis parkering for våre besøkende. Vi ønsker både våre nye og gamle pasienter velkommen til oss.

Vi setter alltid våre pasienter i fokus og etterstreber å holde oss oppdatert, og opprettholde god kvalitet i alt arbeid vi utfører. Dermed bruker vi tid på å instruere, demonstrere og informere om funn og behandlinger for den enkelte pasient.

Langhus Tannklinikk er i dag en liten klinikk med 3 behandlingsrom med oppdatert og moderne utstyr og materialer.

Nhung Le-Hansen

Er utdannet fra Det Odontologiske Fakultetet i Oslo. Le-Hansen har tidligere jobbet som frivillig tannlege for Kirkens Bymisjon, assistenttannlege på Smestad tannklinikk, og som tannlege i den offentlige tannhelsetjenesten i Oslo. Le-Hansen er sertifisert til å behandle pasienter med Inman Aligner (regulere tenner med trangstilling i overkjeven og underkjevens fronttenner). Videre har Le-Hansen mye erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

Yasmin Najafian

Er utdannet tannlege fra Jagiellonian University, Polen. Najafian er medlem av den norske tannlegeforeningen (MNTF) og har siden utdannelsen jobbet en del år for en privat tannklinikk i Kongsberg. Najafian er tålmodig, grundig, fokusert og tar ekstra hensyn til pasienter med tannlegeskrekk. Hun er også sertifisert til å behandle pasienter med Invisalign.

Randi Løvoll

Er autorisert tannhelsesekretær med over 15 års erfaring. Løvoll jobber på klinikken alle dager og svarer på alle henvendelser via telefon og epost. Hun er oppdatert på det siste innen tannhelse og opprettholder hygienen og papirarbeid her ved klinikken.