Tannregulering

En avtagbar tannreguleringsplate som enkelt tas ut av munnen ved behov. Behandlingen brukes for å rette skjeve fortenner på en sikker og rask måte.

Fordelene med Inman Aligner:

  • Kortere behandlingstid enn ved konvensjonell behandling med fast regulering
  • Avtagbar plate som er mye mindre synlig der du har mulighet til å ta av platen ved møter og viktige anledninger
  • Enklere med henhold til rengjøring, der puss er vanskelig og mat setter seg fast i konvensjonelle regulering kan du ta av platen ved puss og spising
  • Kostnadene i forbindelse med behandlingen er ofte lavere enn fast tannregulering

inman_aligners

Hvordan virker den?

Inman Aligneren er utstyrt med moderne nikkel-titanium (NiTi) fjærer, som via to motsatt rettede buer langsomt presser tennene inn i en optimal posisjon. De elastiske NiTi fjærer gjør at Inman Aligneren kan rette fortennene rask og effektivt med en forsiktig, kontinuerlig kraftpåvirkning.

Hvor lang tid tar behandlingen med Inman Aligner?

De fleste behandlinger er oftest overstått på 6-16 uker. Tannlegen vil gi deg en realistisk vurdering på din behandlingstid. For egnede pasienter er behandling ,ed Inman Aligner behandlingen ofte meget hurtigere enn andre tannreguleringsteknikker.

Hva innebærer behandling med Inman Aligner?

Konsultasjon hos sertifisert tannlege for vurdering av behandling, her ser vi på bittet og plassavviket. Dersom du er riktig kasus for behandling med Inman Aligner tar vi først røntgenbilder og fotografering av tennene. Deretter tas avtrykk av over og underkjeve for fremstilling av din individuelle plate.

Bruk Inman Aligneren 16-20 timer per dag
Kontroll hos tannlegen hver 2.-3. uke. Med fotografering av progresjonen

Etter endt behandling med Inman Aligner anbefales det at tennene holdes på plass ved hjelp av en liten tråd som festes på baksiden av tennene eller ved en avtagbar nattskinne.